Pénzt kér a last.fm az internetes zenehallgatásért. Kár érte. Túl jó szórakozás volt. Mert hogy nem fogok fizetni, az is biztos.

Tegnap este meglepő üzenetet dobott ki a last.fm, egyenesen a személyes könyvtáramba címezve:

You’ve got 2 plays left of your free trial. If you enjoyed it, why not subscribe for only $3.00/month?

Magyarul két lejátszásom maradt. Meg ha élveztem, akkor fizessek be havonta három amerikai dollárt, hogy továbbra is hallgathassam a zenéimet.

Na persze. Vagyok én annyira sóher, hogy ne fizessek, de a rendszert kijátszva továbbra is ingyen hallgathassam, amit akarok. Ezt úgy lehet elérni, hogy minden nap újabb last.fm-es nickeket regisztrálok, és azokba töltöm be a saját könyvtáramat. A profilom alapadatai a következők: 

2356 plays since 20 Feb 2009

Ez nagyjából 60 nap. Ennyi idő alatt 2356 lejátszás elég egészséges mennyiség. Ez napi 137,4 perc. Szal nemhogy nekem kellene fizetnem, de nekik kellene pénzt adni NEKEM, amiért ennyi időt eltöltöttem az oldalukon:D Fizessen az anyátok!

Logikus...

Szóval most is ugyanúgy megy minden, szépen kijátszva a szabályokat. De a fíling mégse olyan. Nem jó trükközni. Hosszútávon megunom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoltandavid.blog.hu/api/trackback/id/tr11082931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atleta.hu · http://www.atleta.hu 2009.05.04. 23:22:19

Kiszamoltad, hogy mennyi a harom dollar? Most epp nagyjabol 645Ft, 1-1.5 korso sor. Az idod es a turelmed ingyen van hogy naponta regisztralsz? Ha nem kell akkor persze ne fizess erte, de ezt a mentalitast sosem ertettem. Inkabb elbasznak az emberek 5x annyi idot, mint amennyi alatt megkereshetik a penzt az adott szolgaltatasra, sem hogy egy kanyit is fizessenek.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2009.05.05. 08:51:00

Hülye is, magyar is, mégis mi mást tehetne? :)
süti beállítások módosítása