Fel nem fogom, miért kellene olyannak lennem, amilyennek mások akarnak látni? Sosem hallgattam másokra, mentem mindig a magam feje után, nem érdekelt, mit mondanak a hátam mögött, vagy a szemembe.

A blog arra való, hogy bármit írjak benne. Nem arra, hogy mindig az járjon a fejemben, hogy másoknak meg kell felelnem. Ez eddig sem volt így, de az anyázások után sem fogok ezen változtatni.

Mert miért ne írhatnék arról, ami éppen eszembe jut?

Ki tiltja meg? A kulturált magyar bloggertársadalom? LOL.

A bejegyzés trackback címe:

https://zoltandavid.blog.hu/api/trackback/id/tr791103597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.05.05. 09:56:09

Korrektúra következik, zárójelben a javításokkal.
Ennek a címnek nincs (nincs törlendő) semmi értelme. Nem utal semmire. Nincs mögötte jelentéstartalom (értelmetlen mondat). Nem gondoltam semmire, amikor ezt adtam (esetleg: választottam) meg (meg törlendő) első bejegyzésem címéül. Mindösszesen (modoros, helyette: mindössze) annyi a dolog nyitja, hogy valamit mégiscsak kellett írnom oda (hova?).
Ennyit bevezetésnek (-ként). Most asszem (asszem elé és mögé vessző) be kellene mutatkoznom. 1989-ben születtem, egy vidéki főiskola hallgatója vagyok. Korábban már írtam a multiply-on blogot, de meguntam, mivel a kutya se nézett feléje sem (dupla tagadás fölösleges), meg aztán az a közösségi oldal a zeneletöltésekre specializálódott. A blog.hu-n is volt régebben egy nickem, de valamiféle (féle? inkább: egy vagy semmi) pillanatnyi elmezavar folytán töröltettem...
Tulajdonképpen azért regisztráltam most újra a blog.hu-n, mert egy kedves ismerősöm fixa ideálja (lásd fentebb), hogy én tudok jókat írni (jókat tudok írni). Azt is előszeretettel hajtogatja, hogy nem való nekem a reáliskola, mert humánbeállítottságú (külön írandó) vagyok, és inkább lennék jó írónak (!), mint közgazdásznak. Egyébként igaza van. Annyiban, hogy humánbeállítottságú (dettó) vagyok... Mert azzal egyáltalán nem tudok egyetérteni, miszerint jó író volnék. Tudok bánni a szavakkal. Ennyi. Írtam egy s mást, volt, aki megértette, és díjazta. De én nem tudok jót írni. Nem tudok létrehozni olyan művet, ami (amely) felkelti mások érdeklődését. Sajnos rendkívül tehetségtelen vagyok.
Mindenbe hatalmas lendülettel kezdek bele, hogy pár nappal-héttel utána (később) ugyanazzal az elánnal (?????) meg is unjam (elánnal megunni?) mindazt, amiért egykoron (onnal modoros) rajongtam. Remélem, ez a blog nem jut erre a sorsra.

zoltandavid 2009.05.05. 18:11:17

@zme: Tulajdonképpen bármibe bele lehet kötni, csak aztán vigyázni kell vele, nehogy a nagy erőlködéstől aranyered legyen.

sovesztomesz 2009.05.08. 09:14:56

Szerintem zd jó helyen van itt, egy pártrendezvényen látni szónokolni őt kevésbé szolgálná a közt; itt írni le bármit is kevésbé "romboló" hatású. Ha nem tetszik amit..., meg kell írni neki, aztán jóvan. De csatateret, meg ellenséget keresni tök fölösleges; sem itt, sem máshol nem előremutató dolog. Bár hajlok arra, hogy egy blog inkább legyen Hasznos (így nagy betűvel), de ha ilyen zd-s, akkor sem árt sokat. Csináld!!! 20 év múlva már más leszel; változás = fejlődés. Örülök, hogy olvashatlak, de vannak náladnál hasznosabb blogok. Üdv!
süti beállítások módosítása